Kontaktirajte doulu:
Pošalji

Profil Doule

Marilia Peixoto Coelho de Souza

POROĐAJNA EDUKATORICA


RODITELJSKA SAVJETNICA


Ja sam Marília Peixoto, brazilka, mama od Maíre koja ima 8 godina i radim kao Roditeljski Savjetnik i doula, ali ne prisustvujem porodu. Pružam emocionalnu i edukativnu podršku parovima koji planiraju trudnoću, trudničkim parovima, kao i svim majkama i očevima u ranom i kasnom roditeljstvu koji žele omogućiti zdrav i osviješten odgoj djeci i bolji odnos s njima i sa samima sobom.


Kroz individualno i bračno savjetovanje pomažem roditeljima da se osnaže i nose s izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Pomažem im pronaći svoj način kako da budu potpora svom djetetu na putu njegovog sazrijevanja, kako bi ono razvilo svu širinu svoje osobnosti i karaktera, a opet poštujući individualni tijek vremena potreban za razvoj samoregulacije.


Kroz tečajeve, radionice i predavanja obuhvaćam različite teme vezane za majčinstvo, roditeljstvo, razvojne faze djetinjstva, ali isto tako ističem koliko je važno razviti svijest o tome što se razvija kod djece u svakoj fazi njihovog razvoja kako bismo im mogli od početka njihovog života pružiti bolje emocionalne i okolne uvjete s ciljem da djeca odrastu emocionalno zdravija.